Food & Nutrition Participaties

Op dit moment hebben wij de volgende ondernemingen in onze portfolio of werken wij aan het completeren van participaties in de volgende veelbelovende food & nutrition ondernemingen:

 • Duurzame verse baby- & kindervoeding

  Biologische koel- en vriesverse gemaksvoeding die vrij is van meer dan 10 verschillende allergenen (o.a. lactose, gluten, ei, pinda), geen toegevoegde E-nummers of conserveringsmiddelen bevat en dankzij een uniek en duurzaam kookproces een optimale smaak, geur en kleur heeft. First-mover, patenteerbare technologieprocessen, unieke recepturen met bewezen gezondheidclaims (o.a. >60{5c5b5f9fecc6bced8665238ded76dbc304e6ff74efec482ecc9393ddac09fa59} reductie ontwikkelen obesitas), eigen duurzame productie, eigen consumentenmerk, sterk groeipotentieel, groot export potentieel, multi-channel verkoopstrategie, ervaren en gebalanceerd management team.

 • Di Zabbia

  Producent van biologische sterke dranken, likeuren en premixen. www.dizabbia.nl

 • Biologische vries- & koelverse diervoeding

  Speciaal ontwikkelde gezonde biologische diervoeding voor honden en katten, welke vrij is van schadelijke allergenen en geen toegevoegde E-nummers bevat. Eigen productontwikkeling en productiefaciliteiten. Eigen ontwikkeld consumentenmerk. Verkoop via dierenartsen, dierspeciaalzaken en eigen online webshops voor directe levering aan de consument.

 • Biologisch rundvlees zonder antibiotica en groeihormonen

  First-mover die gecertificeerd biologisch rundvlees levert dat vrij is van schadelijke antibiotica, groeihormonen, pesticiden en insecticiden. Zelfstandige biologische vleesveehouderij, waarbij aangesloten bio-boeren het verweiden van het vee op natuurlijke weidegronden verzorgen. Schaalbaar model met eigen consumentenmerk, dat inspeelt op consumentenvraag naar gezond en betrouwbaar vlees, traceerbaarheid naar de bron en een volledig transparante bedrijfsvoering en keteninrichting.

 • Producent van duurzame koel- en vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten

 • Producent en exporteur van duurzame zuigelingenmelk

Interesse? Heeft u interesse om als mede-investeerder, strategische partner of potentiële klant één of meerdere van deze duurzame ondernemingen te helpen groeien? Neem dan rechtstreeks contact met ons op! Wij horen graag van u!

Management Buy Out (MBO)

Op dit moment zijn wij betrokken bij de volgende MBO trajecten:

 • Op aanvraag

Management Buy In (MBI) & Bedrijfsovernames

Op dit moment zijn wij betrokken bij de volgende MBI en overname trajecten:

 • Op aanvraag