Onze investeerders

Tot onze mede-investeerders in deal-by-deal investeringen en investeerders in ons Sustainable Food Fund, rekenen wij een aantal gedreven ondernemers, families, family offices en institutionele beleggers uit binnen- en buitenland.
Deze investeerders delen onze visie (‘Improve the world with healthy food & nutrition’), onze filosofie en zij ondersteunen onze missie om te investeren in potentiële wereldveroveraars die met hun disruptieve innovaties de voedselketen structureel helpen optimaliseren; om daarmee een significante bijdrage te leveren aan het voorkomen en terugdringen van ziekten en aandoeningen.

Wilt u ook gezond en met impact investeren?

De investeerders die wij zoeken zijn family offices, families, HNWI’s en institutionele investeerders; die graag duurzaam en met impact participeren in een “begrijpelijke” markt. Investeerders die ook de noodzaak inzien van het werken aan duurzame oplossingen in een snelgroeiende markt en die streven naar een gezonder en duurzamer voedingspatroon.

Wilt u mogelijkheden tot samenwerking in duurzame en gezonde impact investments met ons bespreken, wilt u worden uitgenodigd voor één van onze investeerdersforums of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op middels onze contactpagina, of rechtstreeks met één van onze teamleden van wie u de contactgevens rechts op onze homepage kunt vinden.

We horen graag van u!