Op regelmatige basis organiseert het team van Pulsar Network Capital (PNC) het PNC Impact Investing Forum; om impact investeerders en sociale ondernemers aan elkaar te introduceren. PNC streeft hierbij naar het bij elkaar brengen van groeikapitaal voor uitzonderlijke ondernemingen met een schaalbare en duurzame impact op het gebied van gezonde en duurzame voeding en dranken (healthy sustainable food & beverages), voedingsingrediёnten (nutrition), foodtech en agritech.

Deze besloten en kleinschalige evenementen bieden investeerders, waaronder impact gedreven angel investors, family offices, HNWI’s en filantropen, de mogelijkheid om van de door ons geselecteerde sociale ondernemers te horen wat hun missie is, waarin hun onderneming uitblinkt, hoe ze de wereld gaan veroveren en wat ze nodig hebben om hun beoogde sociale impact te bereiken en vervolgens te maximaliseren.

Geïnteresseerde professionele investeerders kunnen hierbij eerst proeven en zien waarin wij als PNC (willen) investeren en er wordt hen de mogelijkheid geboden om zowel via ons Sustainable Food Fund als op deal-by-deal basis (via een feeder fund) deel te nemen in de door ons geselecteerde ondernemingen.

De eerst volgende PNC Impact Investing Forums worden eind juni georganiseerd in het oosten en midden van Nederland.

Waarom bijwonen?
• Identificeer uitzonderlijke impact investing opportunities
• Proef en ervaar waarin u samen met PNC kunt investeren
• Ontmoet de ondernemers waarin u kunt investeren persoonlijk
• Netwerk met toekomstgerichte impact investeerders
• Opschalen van de impact en de diversificatie van uw investeringsportefeuille.

Voor meer informatie over de PNC Impact Investing Forums, neemt u contact op met onze Managing Partner: Patrick Driessen via patrick[@]pulsarnetworkcapital.com.

Impact_Investing_diagram